• slider
  • slider
  • slider

Welkom bij www.t-sportreport.nl

De sportwebsite uit het oosten van het land met audioreportages over de achtergronden van het nieuws uit het betaalde voetbal en over de top van de amateursport.

Het idee kwam, toen ik nog als vrijwilliger bij omroep Almelo werkte, om zelf audio fragmenten te maken. Ik heb een opname apparaat aangeschaft en ben met vijf clubs begonnen. De eerste naam was Twente Sportreport. Al vrij snel kwam er een andere site die mij dwong tot naams verandering, omdat de naam van hun site teveel leek op die van mij leek. Tot op de dag van vandaag ben ik hun daar erg dankbaar voor, het heeft dat de website een enorme boost gegeven. Twente is veranderd in Total. Op dit moment heb ik dan ook een bereik, met clubs uit heel noord en oost nederland. Via google analytics kan ik zien dat de bezoekers al uit heel nederland komen.

Total Sportreport heeft een leegte ingevuld. Veelal zijn er alleen maar berichten die je kunt lezen en niet beluisteren. Hier ben ik ingestapt en gekeken of er markt voor is. Op dit moment zijn we drie jaar verder en met eigenlijk alleen reportages maken in het weekend trekt de website zeven duizend unieke bezoekers en wordt ik gevolgd door bijna 2600 volgers op twitter en 1150 vrienden op facebook.

U zit nu op de volledig vernieuwde website. Van hieruit hopen we verder te groeien. Op dit moment zijn er al twee journalisten er bij gekomen die me onder steunen en een beheerder die ervoor zorgt dat de site er tip top uitziet.

Voor al het nieuws van de clubs, maar ook van Total Sportreport volg ons op Twitter en Facebook.

Doelstellingen van Total Sportreport zijn:

  • Elke zaterdag kunt u na 18:30 uur het overzicht van de zaterdag Top en Hoofdklasse verwachten.
  • 20:30 uur het overzicht van de eerste en tweede klasse zaterdag
  • Elke zondag kunt u na 18:30 uur het overzicht van de zondag Top en Hoofdklasse verwachten.
  • 20:30 uur het overzicht van de eerste en tweede klasse zondag